Logo

Spansk courgettesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spansk courgettesalat 

 
En række forskellige opskrifter på både lette og solide typer tilbehør, som på perfekt vis understreger grillmadens fint røgede smag.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 15 min (plus 4 timer afkøling)

 
# Ingredienser
1 stort fed hvidløg
4 spsk olie
400 g courgetter i skiver
50 g rosiner
50 g pinjekerner
3 ansjosfileter i olie
salt og peber
3 spsk mynteblade
2 spsk citronsaft
små skiver brød

 
* Tilberedning
1 Pil hvidløget, knus det, steg det gyldent i olie, tag det op og
kasser løget.
Steg courgetteskiverne i olien, til de netop er bløde.
Tag dem straks op og lad dem dryppe af.

 
2 Kom courgetterne i et fad og bland dem med rosiner,
pinjekerner, ansjosfileter, salt og peber.

 
3 Skyl mynten, slyng den tør, hak den fint og tilsæt den.
Bland med citronsaft og lad det stå koldt og tildækket i mindst 4 timer.

 
4 Anret salaten på små skiver brød og server.

 
Pr. portion ca. 1250 kJ/298 kcal. 12 g protein, 17 g fedt,24 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her