Logo

Tomatsalat med grillet halloumi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsalat med grillet halloumi

 

Halloumi er en fast fåreost. Den salte smag passer godt til grønsager, og den stabile konsistens gør den velgenet til opvarmning. Brug en åben grill med kul eller en gasgrill.

4 portioner

#

200 g halloumi

6-8 tomater i forskellige farver og former

2 salatløg

1 dl revne mynteblade

olivenolie med citronaroma (limone)

salt og friskkværnet sort peber

*

 

1. Skær halloumien i skiver, og pensl dem med lidt olie. Læg til side.

 

2. Skær tomaterne i skiver eller mindre stykker, og bland dem med salatløg, mynte og olivenolie. Smag til med salt og sort peber.

 

3. Lad grillkuliene brænde ned, til de danner gløder og bliver grå.

Kontroller varmen, der skal være meget kraftig.

Grill halloumien ca. 1 minut på hver side.

 

Servering: Læg salaten ud som underlag for den grillede halloumi.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her