Logo

Krabbekager med dilddip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krabbekager med dilddip 

 
Se hvordan du laver de bedste grillede krabbekager med en en frisk dip til, er virkelig nem at lave selv, og så smager det bare godt.
Forberedelsestid 15 min + 1 times nedkøling / Stegetid 6-10 min / 4 portioner
Gas Direkte høj varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
Til krabbekagerne:
400 g kolde kogte kartofler, let moste (lavet uden smør og mælk)
1 spsk æggehvide
ansjossauce (valgfrit)
krabbekød i olie fra dåse, ialt 170 g
salt og friskkværnet sort peber
olie, til pensling
limebåde og finthakkede røde og grønne peberfrugter, til at pynte med

 
Til dippen:
1½ dl sødmælks yoghurt naturel
3 spsk friskhakket dild

 
* Tilberedning
1. Kom de let moste kartofler i en skål, og
rør æggehvide, ansjossauce, krabbekød, salt og peber i.
Dæk blandingen til, og stil den i køleskabet i 1 time, så den bliver fast.

 
2. Tag krabbekødsblandingen ud på et skærebræt, del den i 4 portioner,
og form hver portion til 3 små krabbekager.
Det er lettest, hvis du først klapper mel på dine hænder.
Pensl kagerne på begge sider med olie, og grill dem over
direkte, høj varme i 6-8 min, til de er møre og gennemstegte;
vend dem forsigtigt en gang undervejs –
brug en fiskespade eller en paletkniv.

 
3. Rør ingredienserne til dippen sammen, og
server den til de varme krabbekager.
Pynt med limebåde og snittede røde og grønne peberfrugter.


Tips: Sørg for, at kartoflerne er helt tørre, før du begynder at mose dem.
Hvis de er våde, hænger krabbekagerne ikke ordentlig sammen.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her