Logo

Kyllingelår Piri piri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingelår Piri piri 

 
Piri piri kylling er en portugisisk ret med inspiration fra Afrika. Se hvordan du laver den lækre kylling med skønt tilbehør her.
Portioner: 4. Tid: 25 min

 
# Ingredienser
4 friske, lange røde chilier, hakket groft
1 tsk tørrede chiliflager
2 fed hvidløg, i kvarte
1 tsk havsalt
2 spsk olie
1 spsk æbleeddike
2 tsk farin
8 x 125 g udbenet kyllingelår

 

* Tilberedning

Knus den friske chili, chiliflager, hvidløg og

havsalt i en morter for at lave piri piri-saucen.

Bland saucen med olie, eddike, sukker og

kyllingekød i en mellemstor skål.

Steg kyllingefileterne på en varm, oliesmurt grill pande eller

på en havegrill, til de er gennemstegt.

Server evt. med limebåde. 

 
Pr. portion. 27,2 g fedt, /822 kj

 
INFO: Dette er en afrikansk ret, der giver kroppen en masse protein og stimulerer blodcirkulationen er fremragende. "Piri piri" på swahili betyder "chili fra Afrika." Portugiserne på grundlag af disse peberfrugter opfundet og opfandt den varme sauce, som hovedsagelig anvendes som en marinade og krydderier...

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her