Logo

Sardiner marineret i appelsinsaft og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sardiner marineret i appelsinsaft og chili Sardiner marineret i appelsinsaft og chili

 
Sardiner tilberedt på denne måde er simpelthen lækre. Hvis du foretrækker det, kan du bruge limesaft i stedet for appelsinsaft. Brug en grillkurv beregnet til fisk, hvis du har det. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
8-12 friske sardiner, rensede
1¼ dl friskpresset appelsinsaft
4 spsk olie
1-4 jalapeño-chilier uden kerner og skåret i fine strimler
1 spsk farin
kviste af frisk rosmarin
revet appelsinskal

 
* Tilberedning
1 Aftør eller skyl sardinerne let og dup dem tørre med et stykke køkkenrulle.
Læg dem i en glasbageform.


2 Bland appelsinsaft. olie, chili og farin i en lille skål.
Hæld blandingen over sardinerne og tilsæt nogle kviste rosmarin.
Dæk til og lad dem marinere i køleskabet i mindst 2 timer.
Vend dem en gang imellem.


3 Grill sardinerne over middel varme og pensl dem med marinaden
mindst en gang under stegningen, 3-4 min eller til de er gennemstegte.
Pynt med revet appelsinskal og rosmarin.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 75 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her