Logo

Chili-torsk og avocadosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili-torsk og avocadosalsa 

 
Dette er en vidunderlig ret med et ægte mexicansk tema, og den er ret stærk og krydret.
Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
4 torskefileter uden skind

 
Til avocadosalsaen:
1 stor moden avocado
2 spsk friskpresset citronsaft
1 tomat uden kerner, flået og hakket
1 løg, hakket fint
friskkværnet sort peber efter smag

 
Til marinaden:
1 spsk limesaft
1 løg, hakket
1 rød peberfrugt, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 røde chilifrugter, hakket
2 spsk let sojasauce
1½ dl fiskefond
1 tsk chilipulver

 
* Tilberedning
1 Før tilberedningen af avocadosalsaen skal avocadoen udstenes og skrælles.
Derpå kommes den i en blender eller foodprocessor sammen med citronsaften
og blendes til den er glat, ca. 10 sekunder.
Hæld pastaen i en skål og tilsæt tomat, løg og peberfrugt.
Dæk til og stil salsaen i køleskabet til den skal bruges.

 
2 Læg torskefileterne på fire stykker firkantet kraftig folie.
Kom ingredienserne til marinaden i en blender og blend i 10 sekunder.
Bred marinaden ud over torskefileterne og luk pakken omkring fisken,
så alle lukninger er tætte.

 
3 Grill over middelvarme i 10-15 min. Server med avocado-salsaen.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 73 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her