Logo

Cookie-kage grillbagt og serveret med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cookie-kage grillbagt og serveret med is


En kæmpe cookie-kage med is og friske bær – så bliver det ikke meget bedre, vel? Det er simpelthen en af de nemmeste og bedste grill-desserter.

 

4 personer. Forberedelse: 25 min. Tilberedning: 25 min. Grillmetode: Indirekte

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: støbejernspande

 

# Ingredienser:

Kage:

100 g blødt smør

40 g rørsukker

60 g brun farin

1 tsk vaniljesukker

1 tsk natron

150 g hvedemel

0,2 dl mælk

30 g chokoladeknapper

20 g skumfiduser

Serveres med vaniljeis og jordbær

*

 

I køkkenet

Pisk smør, vaniljesukker, rørsukker og brun farin godt sammen.
Rør mel og natron i dejen.
Rør mælk i dejen.
Ælt til sidst chokoladeknapper i dejen, men gem nogle få chokoladeknapper, som du stikker i toppen af cookie-kagen, lige inden den kommer på grillen.

Fordel dejen i en støbejernspande (20 el. 22 cm) og stik skumfiduserne i kagen sammen med de sidste chokoladeknapper.

 

Ved grillen

Grill kagen ved mellemhøj varme i ca. 10 minutter med låget lukket.

Den må gerne se lidt underbagt ud, så længe bunden bliver let gylden.

Lad kagen køle lidt, inden du topper den med vaniljeis og friske jordbær.

 

Tips: Alle slags friske bær kan bruges som topping

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her