Logo

Dip Aubergine - Baba ganoush

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dip Aubergine - Baba ganoush

 

Baba Ganoush er en frisk, cremet og super lækker auberginedip til alt fra grønsagsstænger til at smøre i sandwich og tortillas.

 

Personer: 4. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 250 °C

 

# Ingredienser

400 g aubergine
2 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
2 små løg
2 tsk tahin (sesamfrøpasta)
2 spsk olivenolie
4 kviste frisk koriander

*

I køkkenet

1. Skyl auberginerne og peberfrugterne, og prik dem med en gaffel.
2. Skyl korianderen, og hak den fint.

 

Ved grillen

1. Forbered grillen til direkte varme – ca. 250 °C.

Hvis du bruger en kulgrill, skal du bruge briketter i en mængde, der omtrent svarer til en halvfuld grillstarter.
2. Læg auberginer og peberfrugter på grillristen sammen med hvidløg og løg, og grill dem under låg, til skindet er blevet let brunt, og kødet føles blødt, når du trykker på det.
3. Pil hvidløg og løg.

Hak alle grønsager i små tern, og kom dem i en skål.
4. Bland tahin og olivenolien, og hæld det i skålen til grønsagerne sammen med den hakkede koriander.

Servér som en "mezze", dvs. en lille forret.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her