Logo

Estragon mayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Estragon mayonnaise 

 
Se en række forskellige opskrifter på både lette og solide typer sauce, som på perfekt vis understreger grillens mange muligheder til din smag.
4 portioner. Tilberedningstid: 10 min

 
# Ingredienser
3 æggeblommer
½ tsk salt
peber
1 spsk estragoneddike
5 dl olie
1 spsk kapers
3 syltede agurker
1 bdt. estragon

 
* Tilberedning
1 Pisk æggeblommerne skummende sammen med lidt salt og peber.
Tilsæt langsomt eddiken under omrøring.
Tilsæt olien dråbevis til æggemassen under konstant omrøring.

 
2 Lad kapers og syltet agurk dryppe af og hak dem fint.

 
3 Skyl estragonen, slyng den tør og snit den fint.

 
4 Vend kapers, syltet agurk og estragon i mayonnaisen og
krydr eventuelt yderligere med salt og peber.
Sæt den koldt til den skal bruges.

 
Pr. portion ca. 4990 kJ/1194 kcal. 3 g protein, 130 g fedt,2 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her