Logo

Flank steak BBQ

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Flank steak BBQ

 

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

1 stor flank steak, ca. 1 kg

3 spsk rørsukker

2 spsk paprika

1 tsk cayennepeber

1 spsk sennepspulver

1 spsk hvidløgspulver

2 tsk tørret basilikum

1 tsk løgpulver

1 tsk sort peber, stødt

salt

*

Bland krydderierne og gnid dem grundigt ind i flanksteaken.

Pak det krydrede kød ind i alufolie og lad det hvile 12 timer i køleskab.

Gør grillen klar til at grille ved direkte og høj varme.

Grill kødet 8-10 minutter på hver side, lad det hvile 5 minutter pakket ind i alufolie og skær det i tynde skiver før servering.

 

Flank steak BBQ

 

Tip til tilbehør: Djævlemajs

#

4 majskolber

120 g blødt smør

¼ tsk cayennepeber

¼ tsk chilipulver

1 spsk limesaft

1 spsk persille, hakket

salt

*

Rør 100 g smør med krydderier, limesaft og persille og smør det på majskolberne.

Pak majskolberne ind i alufolie, grill dem over indirekte varme ved 200 °C eller i ovnen og vend dem regelmæssigt.

Pak majskolberne ud, smør dem med det sidste smør og server dem rygende varme.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Udskæringer af oksekødMan bruger betegnelsen steaks om de udskæringer af oksekød, der egner sig til en kort...
• Skirt steakTip til tilbehør: Rosmarinkartofler
• Fajitas med grillet oksekødFajitas er lejrbålsmad for sultne cowboys. Det texanske touch er oksekød, avocado,...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os