Logo

Grillmetode 50-50

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillmetode 50-50


Med 50/50-metoden har du den perfekte måde at tilberede mad, som først skal brunes og derefter grilles i længere tid for at blive helt gennemstegt.

 

Når briketterne er klar, lægger du dem på kulristen i den ene side af grillen. I den anden side sætter du en drypbakke, som opsamler kødsaften. Hæld gerne lidt væde i drypbakken - det forhindrer kødsaften i at brænde fast, hvilket giver maden en grim afsmag af sod.

 

Du begynder med at brune kødet - for eksempel kyllingelår eller svinemørbrad - direkte over de glohede briketter. Derefter flytter du kødet til den anden side af grillristen over drypbakken. Her griller det færdigt ved indirekte varme. Over briketterne kan du lave grønsagstilbehør som for eksempel kartofler, peberfrugter eller majskolber i mindre stykker.

 

En anden lækkerbisken, du kan tilberede med 50/50-metoden, er grillede nachos med cheddarost og chilisalsa, som du kan tilberede i en kyllingeholder. Sæt den over briketterne i fire til fem minutter - og du har en skøn snack til venner og familie.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her