Logo

Helleflynder med lime- og estragonsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Helleflynder med lime- og estragonsmør 

 
Lad ikke rå fisk og madvarer ligge i sol og varme, inden de tilberedes. Sørg for, at de er dækket til og kølet ned – opbevar dem i køleskabet
Forberedelsestid 15 min / Stegetid 10-12 min / 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
4 helleflynderbøffer, hver på 175 g
salt og friskkværnet sort peber
100 g smør
revet skal og saft af 1 usprøjtet lime
2 spsk friskhakket estragon

 
* Tilberedning
1. Krydr helleflynderen med salt og friskkværnet sort peber.

 
2. Rør resten af ingredienserne sammen til kryddersmør i blenderen.

 
3. Stil halvdelen af smørret til side.
Smelt resten i en lille gryde, og pensl begge sider af fisken med det.
Smid resten af det smeltede kryddersmør ud.

 
4. Grill fisken over direkte, medium varme i 10-12 min, eller
til den er mør og gennemstegt; vend en gang undervejs
(den præcise tid afhænger af bøffernes tykkelse).
Server med klatter af kryddersmørret og eventuelt couscous.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her