Logo

Kirsebær med mandellåg - og grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær med mandellåg - og grillABC.dk 

 
Grillede kirsebær med kirsch og mandellåg er enkel at lave og en sand fornøjelse at spise. Server desserten og nyd den og gæsternes begejstring
Forberedelse 35 min. Stegetid 20 min. 6 personer

 
# Ingredienser
700 g friske kirsebær, eller
400 g syltede kirsebær
2 spsk kirsch
1 appelsin, kun revet skal
Cremefraiche til pynt

 
Mandellåg:
200 g hvedemel
150 g smør, skåret i tern
75 g mandelflager
150 g brun farin

 
* Tilberedning
1. Udsten kirsebærrene og kom dem i en stor skål.
Hæld kirschen over, tilsæt appelsinskal og rør det godt sammen.
Hvis du bruger syltede kirsebær, skal de dryppe godt af,
før de tilsættes kirsch og appelsinskal.

 
2. Mandellåg: Kom mel og sukker i en stor skål.
Gnid smør og mel sammen med fingerspidserne,
til blandingen ligner grov rasp. Rør mandler og farin i.

 
3. Fordel kirsebærrene i 6 små ovnfaste skåle eller
læg dem i et ovnfast fad.
Hæld mandelblandingen over.
Sæt skålene på stegeristen og grill kirsebærrene
indirekte over middel varme i 20 min, til låget er gyldent
og kirsebærrene bobler.
Lad kirsebærrene køle en smule, før de serveres med
cremefraiche til.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her