Logo

Krydrede kyllingevinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydrede kyllingevinger

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

16 kyllingevinger

4 spsk solsikkeolie
4 spsk lys soja

5 cm frisk ingefær, grofthakket

2 fed hvidløg, grofthakkede
saft og revet skal af 1 citron
2 tsk stødt kanel

2 tsk stødt gurkemeje

4 spsk flydende honning
salt og peber

 

Sauce:

2 orange peberfrugter

2 gule peberfrugter
olie, til at pensle med
1¼ dl yoghurt

2 spsk soja

2 spsk frisk koriander, fintsnittet

 

* Tilberedning

1. Læg kyllingevingerne i et stort, fladbundet fad (ikke metal).

Kom olie, soja, ingefær, hvidløg, citronskal og -saft, kanel, gurkemeje og honning op i en foodprocessor og blend det til en glat pasta.

Krydr med salt og peber.

Hæld blandingen over kyllingen, vend det godt sammen, dæk med film og stil det på køl i op til 8 timer.

 

2. Varm grillen godt op.

Sauce:

Pensl peberfrugterne med olie og grill dem på alle sider i ca 10 min, eller til skindet er sortblistret overalt.

Tag dem af grillen, lad dem køle lidt af, pil skindet af og fjern kerner og stilke.
Kom kødet i en foodprocessor sammen med yoghurten og blend det til en glat creme.
Kom den op i en skål og rør sojaen og korianderen i.

 

3. Lad kyllingevingerne dryppe af, men gem marinaden.

Grill dem ved jævn-stærk varme i 8-10 min, eller til de er fuldkommen gennemstegte. 

Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem med marinaden.
Server straks sammen med saucen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?
Effektiv reklame - klik her