Logo

Kyllingebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst

 

Kyllingebryst er hurtigt at lave på grillen, og vi anbefaler du steger kyllingebryst fem minutter på hver side. Opskrift med hjemmelavet puszta marinade.

 

Personer: 6. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 200 °C. Kernetemperatur: 68 °C. Udstyr: digitalt stegetermometer

 

# Ingredienser

6 kyllingebryster (uden skind)

salt og peber

 

Puszta marinade:

3 spsk tomatketchup
9 spsk pilsner øl (drik resten mens du laver mad)
3 tsk sennep
1½ strøgen tsk fint salt
6 tsk paprika
3 hvidløgsfed presset
9 spsk olie
3 knsp chilipulver
3 tsk tørret rosmarin
friskkværnet sort peber

 

I køkkenet

Kom alle ingredienserne til din puszta marinade i en skål.

Rør det hele godt sammen, og så er marinaden klar til brug.

Denne portion puszta marinade passer til 6 stykker kyllingebryst, og har du brug for mere ganger du bare opskriften op.

Afpuds kyllingebrysterne for eventuelle sener.

Pensl med Puszta marinade, og krydr med salt og peber.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Læg kyllingebrysterne på grillen, og grill dem i 5 min.

Vend dem, og grill i yderligere 5 min., til de når en kernetemperatur på 68 °C.

Tag kyllingebrysterne af, og lad dem hvile i 5 min, inden du skærer dem ud. 

 

Tips: Vend evt. de færdigstegte kyllingebryster med friske krydderurter inden servering.

Du kan udskifte Puszta marinade med neutral olie, hvis det skal være mere neutralt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her