Logo

Kyllingeruller med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeruller med bacon

 

En udbenet lårfilet er perfekt til at fylde med alle mulige krydderier og urter. Pakker du den ind i bacon, får den en ekstra lækker smagssammensætning. Brug en åben grill med kul eller en gasgrill.

4-6 portioner

 

#

900 g kyllingelårfileter

1 pakke bacon (ca. 140 g)

1 spsk timian

1 spsk rosmarin

salt og friskkværnet sort peber

*

 

1. Fjern alt synligt fedt fra kyllingelårfileterne.

Krydr dem på begge sider med urter, salt og sort peber.

Læg hvert kyllingelår sammen, så det får sin oprindelige form (med den glatte side udad).

Læg en baconskive rundt om hvert lår, så den dækker kødet og holder det sammen.

Læg til side, til kødet skal grilles.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Grill kyllingerullerne over middelstærk og direkte varme.

Regn med 4-5 min. på hver side og tilsammen knap 20 min. på grillen.

Server de friskgrillede kyllingeruller med valgfrit tilbehør.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her