Logo

Marinade All-round

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade All-round

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her.

 

Portion: 1. Tilberedning: 20 min. Sværhedsgrad: Let. Udstyr: Kasserolle

 

# Ingredienser

2 rødløg, finthakkede

2 fed hvidløg, knuste

2 spsk stødt kommen

2 spsk paprika

¼ tsk tørrede røde chiliflager

4 spsk hakket bredbladet persille

2 spsk citronsaft

4 spsk hakkede korianderblade

4 spsk olie

1 tsk havsalt

friskkværnet sort peber

½ l vin (hvidvin til fisk, rødvin til kød og fjerkræ)

*

Kog vinen med urter og krydderier, til urterne er møre (ca. 10 min).

Sigt marinaden over i en skål, og lad den køle af.

Marinér kød 6-12 timer i køleskab.

Fisk skal have 5 timer i marinaden - kylling eller kalkunkød 12 timer.

Dup kødet med køkkenrulle inden grillning.

Lyst kød farves rødligt, når det marineres i olien.

Lad marineringen ske i køleskabet og brug marinaden til evt. sauce.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her