Logo

Mayo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mayo

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Til venstre på billedet. Tjek det selv ud her

 

Personer: 4. Tilberedning: 25 min. Sværhedsgrad: Meget let

 

# Ingredienser

Saften fra 1 stor citron

3 store pasteuriserede æggeblommer

1 tsk fint salt

1-2 tsk dijonsennep

5 dl neutral olie (fx vindruekerneolie eller majsolie)

I køkkenet

Skyl citronen, og halvér den.

Grill hver halvdel med skærefladen nedad, indtil den har fået grillstreger.

Ved grillning trækkes sukkeret ud af citronen.

Pres citronen, og hæld saften i en skål sammen med æggeblommer, salt og sennep.

Pisk blandingen, indtil den er hvid og tyk.

Tilsæt olien meget langsomt, mens du pisker.

Tilsæt kun lidt ad gangen for at sikre, at du ikke kommer for meget i – ellers risikerer mayoen at skille.

Krydr med ekstra fint salt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her