Logo

Muslinger - Mejillones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Muslinger - Mejillones

 

Vildt lækker opskrift på muslinger i hvidvin og flødesauce, serveret med grove håndskåret fritter til - præcis som Moules Frites i Frankrig.

Personer: 8. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 20 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Støbejernswok

 

# Ingredienser

2 kg muslinger
2 gulerødder
2 løg
1 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
2 spsk karry
½ l hvidvin
½ l fløde
olie til stegning

*

I køkkenet

Skyl og rens muslingerne, og tjek friskheden ved at slå på de åbne muslinger: Frasorter dem, hvis de ikke lukker sig.

Snit grønsagerne fint.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt wokken på risten, og lad den varme op.

Hæld olie i wokken, når den er varm, og tilsæt grønsagerne.

Svits dem med karry.

Tilsæt herefter muslingerne, og vend dem godt rundt med grønsagerne.

Hæld hvidvin over, og kog hvidvinen ind til det halve.

Tilsæt fløde, kog op, og smag til med salt og peber.

Server straks.

 

Tips: Server evt. med pommes frites og estragonmayo.

 

Info: Muslinger er en klasse af dyr, der hører til bløddyrene. De er kendetegnet ved at have en hård skal, mens de på indersiden er bløde. De fleste muslinge-arter lever i saltvand, men der findes også arter i ferskvand

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her