Logo

Okseroastbeef med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Okseroastbeef med asparges 

 
Asparges er en elsket og delikat grønsag. De er bedst, når de er helt knasende sprøde og friske - og sæsonen for danske asparges strækker sig fra slutningen april/starten af maj og til Sankt Hans. Asparges er perfekte som tilbehør til de fleste grillretter. Godt til 4 personer.

 
# Ingredienser
1 okseroastbeef af inderlår
1 bundt hvide asparges
1 bundt grønne asparges
8 skiver lufttørret skinke
1 potte frisk estragon
1 bøtte fetatern
100 g cashewnødder

 
* Tilberedning
Okseroasten grilles ved direkte varme i 8 min på begge sider.
Lad herefter stegen hvile i 15 min og rul den i finthakket estragon.
De hvide asparges skrælles fra hovedet og ned.
De sidste to centimeter skæres fra.
De grønne asparges skal ikke skrælles, men de sidste to centimeter
skæres fra, da de godt kan være trævlede.
De koges i letsaltet vand i 2 min.
Når dine asparges er kogt og kølet lidt af,
rulles der en skive lufttørret skinke omkring.
Cashewnødder og feta drysses over retten.

 

Okseroastbeef med asparges

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her