Logo

Oksetyksteg med sød asiatisk marinade - og grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksetyksteg med sød asiatisk marinade - og grillABC.dk 

 
Grillstegt oksetyksteg med lækker sauce! Oksetyk- eller tyndsteg fremragende at stege på grillen, og kødet bliver mørt som smør efter marinering.
Forberedelse 5 min + 3-4 timers marinering. Stegetid 12-15 min. 4 personer

 
# Ingredienser
500 g tyk oksetyk- eller tyndsteg
1,2 dl soyasauce
1,2 dl blommesauce
1,2 dl ananassaft
1,2 dl ketchup
2 forårsløg, finthakkede
3 spsk hakket frisk koriander
5 cm frisk ingefær, revet
4 fed hvidløg, finthakkede

 
* Tilberedning
1. Rør soyasauce, blommesauce, ananassaft, ketchup, forårsløg,
koriander, ingefær og hvidløg godt sammen i en lille skål.
Læg kødet i et stort, lavt fad og hæld marinaden over.
Vend kødet, så det dækkes af marinade på alle sider.
Dæk kødet til, sæt det i køleskabet og lad det marinere i 3-4 timer,
mens du vender det af og til.

 
2. Tag kødet op af marinaden og gem den.
Grill kødet direkte over middel varme i 12-15 min.
Vend det under stegningen og pensl det nogle gange med marinaden.
Lad kødet hvile i 5 min, før det skæres i tynde skiver.

 
3. Hæld imens det meste af marinaden i en lille kasserolle og
bring den i kog. Lad den koge ved stærk varme i 5 min,
så den koger ind til to tredjedele. Server saucen til kødet.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her