Logo

Rodfrugter på grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rodfrugter på grillen


Rodfrugter på grillen: Her er et lækkert tilbehør fyldt med saft, smag og flotte farver. Server grønsagerne til fx grillet kylling, lam, fisk eller en god bøf.

 

#

1 rødløg

1 fed hvidløg

½ lille hokkaido-græskar

¼ knoldselleri

2 bagekartofler

olie

salt og peber

3 stilke rosmarin

*

I køkkenet

Pil rødløget og halvér det. Skær hver halvdel i skiver.

Pil hvidløget og hak det.

Skræl græskar, knoldselleri og kartofler og skær dem i grove tern.

Vend dem i olie, salt og peber.

Skyl rosmarinbladene og hak dem groft og vend dem i rodfrugterne.

Læg rodfrugterne i bunden af en alubakke eller et ildfast fad og hæld hvidvin over.

 

Ved grillen

Gør grillen klar til indirekte varme – cirka 180 °C.

Stil alubakken midt på grillristen, læg låg på, og grill nu i cirka 1 time.

Server nu rodfrugterne.

 

TIPS: Andre rodfrugter der kan bruges: Gulerod, persillerod, rødbede, minimajs, squash.

Andre krydderurter: Timian, oregano, kørvel.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her