Logo

Rumpsteak med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rumpsteak med krydderurter

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 rumpsteaks a 200 g

1 spsk karse

1 spsk basilikum

1 spsk timian, hakket

1 spsk estragonblade

1 spsk purløg, hakket

2 skalotteløg

2 fed hvidløg

1 tsk frisk peberrod

salt og peber

4 spsk olivenolie

4 spsk calvados

2 spsk tør sherry

*

Kom alle ingredienserne til marinaden (altså alt undtagen steakene) i blenderen og kør, til massen er ensartet.

Læg steakene i marinaden og lad dem trække fire timer i køleskab.

Tag dem ud, dup dem tørre og grill dem 3 minutter på hver side.

Drys med salt og peber før serveringen.

 

Rumpsteak med krydderurter

 

Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark

#

4 mellemstore kartofler

4 spsk rapsolie

100g kvark

2 spsk cremefraiche

1 lille løg

2 spsk hakket purløg

salt og peber

*

Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og strø salt på.

Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind.

Grill dem ca. 40 minutter over indirekte varme ved ca. 200 °C eller i ovnen.

Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken, tilsæt salt og peber og bland godt.

Luk kartoffelpakkerne op foroven.

Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom kvarkfyldet i og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her