Logo

Sardiner med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sardiner med fyld

 

Denne opskrift er inspireret af den portugisiske ret – Sardinhas com enchimento de salsa ... Tag sardinerne af grillen og nyd hvidløg og persille i de små fisk.. Til 6 Personer.

 

# Ingredienser

15 g frisk persille, finthakket

4 fed hvidløg, finthakkede

12 friske sardiner, rensede og afskællede

3 spsk citronsaft

75 g hvedemel

1 tsk stødt spidskommen

salt og peber

olie til at pensle med

*

 

I køkkenet

Vend hvidløg og persille sammen i en skål.

Skyl fiskene ind- og udvendigt i rindende koldt vand, og dup dem tørre med et stykke køkkenrulle.

Fyld fiskenes bug med urteblandingen, og gnid ydersiden af dem med resten.

Stænk citronsaft over sardinerne, og læg dem på et stort fad (ikke metal).

Dæk med film og lad dem marinere på køl i 1 time.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Bland mel og spidskommen sammen og krydr med salt og peber.

Drys melet ud på en stor tallerken og vend forsigtigt sardinerne i det, til de er godt dækket overalt.

Pensl sardinerne med olie og grill dem ved jævn varme på grillristen i 3-4 min på hver side.

Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her