Logo

Supernem barbecuesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Supernem barbecuesauce

 

Smagen er sød og en anelse stærk med lidt røgaroma fra pimenton de la Vera, der er en særlig type røget, stødt paprika. En klassisk smag til barbecuegrillet svinekød.

Giver ca. 4 dl

 

#

2 dl ketchup

1¼ dl æbleeddike

½ dl farin

2 tsk pimentón de la Vera picante, eller brug røget paprika

1 tsk stødt spidskommen

1 tsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

*

Bland det hele i en sauterpande eller tykbundet gryde.

Lad det koge op, skru ned, og lad det småkoge 5 min.

Hæld saucen på flaske, og opbevar den i køleskab, den holder et par måneder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her