Hele fisk bliver
saftige på grillen og er lette at klargøre: Skyl, rens, og lad hoved og hale sidde.
Fisken kan også skæres i tykke fileter, som marineres.
Når du griller
fileter med eller uden skind, så smør risten med olie, så du undgår, at fileten
hænger i. 
 
Filet af torskefisk med skind, 10 min. på skindsiden
 
Gedde kotelet, 4 cm tyk, ca. 7 min på hver side
 
Søtunge ca. 5 min på hver side, Evt. i alufolie,
skal pensles 
 
Havkat kotelet, 4 cm tyk, ca. 6 min på hver side, velegnet
til marinering 
 
Havtaske hel eller kotelet, ca. 5 min på hver side
 
Havtaskekæber (på spid) ca. 15 min i alt 
 
Havørred filet eller kotelet, ca. 10 min i alt 
 
Laks og helt ca. 10 min i alt
 
Hornfisk hel eller i stykker, ca. 6 min på hver side,
pensles 
 
Hummer flækket, ca. 12 min på skalsiden og 2 min på
kødsiden, pensles på kødsiden 
 
Jomfruhummer evt. flækket, Ca. 7 min. i alt
 
Knurhane hel, 10-12 min på hver side, kan pensles 
 
Makrel hel, ca. 500 g, ca. 12 min på hver side
 
Pighaj kotelet, ca. 7 min på hver side, pensles 
 
Pighvar hel, ca. 1 kg, ca. 15 min på hver side, med
skind, der først pilles af bagefter 
 
Rejer på spid, ca. 4 min i alt
 
Rødfisk hel/filet, 20/10 min på skindsiden, 1 min på
kødsiden, pensles 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk