De fleste udskæringer af lam kan grilles. De helt store stykker kød, fx lammekølle, skal ligge i stor afstand fra gløderne. Hvis der er
fedtkanter på kødet, skæres de først af efter grilning. Små stykker kød som
bøffer eller kød på grillspid kan godt tåle at blive grillet meget tæt på
gløderne. 
 
Koteletter, enkelte 1½ cm tykke, 7-10 min på hver
side, kan marineres 
 
Koteletter, dobbelte 1½ cm tykke, 9-12 min på hver
side, kan marineres og evt. ridses for ikke at krølle sammen 
 
Lår i skiver 1½ cm tykke, 9-12 min på hver side, kan
marineres og skal ridses for ikke at danne skål
 
Bov i skiver 1½ cm tykke, 9-12 min på hver side, velegnet
til marinering 
 
Nakkekoteletter 1-1½ cm tykke, 7-9 min på hver side,
Meget velsmagende og saftige, kræver kun kort stegning 
 
Spareribs af forreste del af helt lammebryst, 10 min
på hver side, skal forkoges i 10 min og dernæst pensles eller marineres
 
Spareribs, enkelte 5-7 min på hver side, skal
forkoges i 10 min og pensles med dressing eller marineres
 
Tern af bov, nakke eller inderlår, på spid, ca. 25
min i alt, skal vendes jævnligt, kan marineres
 
Kølle delt i yderlår og inderlår, yderlår: 35 min i
alt, inderlår: 25 min i alt, velegnet til marinering 
 
Bov, hel med ben, 1½ time i alt, skal vendes hvert
10. min, pensles undervejs
 
Hakket lammekød, til burger 15 min i alt, kan evt.
pakkes i alufolie med krydderier 
 
Mørbrad 2 min på hver side, kan let blive tør, bør
steges tæt ved gløderne
 
Filet af midterryg ca. 15 cm, totalt afpudset, 10-12
min på hver side, marineres eller pensles
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk