Logo

Tværreb - short ribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tværreb - short ribs

 
Lav lækker grillmad med sommerens friske råvarer. Få grill-opskrifter med kød, grønt og frugt. Bliv inspireret til lækker mad på grill eller i ovngrill HER. Godt til 4 personer.

 
# Ingredienser
4 pæne stykker tværreb
4 spsk smokey BBQ sauce
½ blomkål
¼ broccoli
1 bundt radiser
1 dl fløde
1 spsk sukker
1 citron
salt og peber
1 bundt kørvel

 
* Tilberedning
Tværreb grilles ved indirekte varme ved 150-160 °C i ca. 3 timer.
Kødet skal være helt mørt - de sidste 10 min på grillen smøres
en god BBQ sauce på så kødet bliver flot glaceret.

 
Lav en lækker sommerråkost til.
Brug fx blomkål, broccoli og radiser skåret i tynde skiver på et
mandolinjern eller et råkostjern.
Råkosten marineres i en citrus-fløde dressing, der laves af
citronsaft, sukker, salt og peber rørt sammen med fløden til det tykner.
Pynt med et drys af frisk kørvel.


Tværreb - short ribs 

Tværreb eller shortribs skæres ud af den øverste del af brystet på kvæget og svarer til grisens stegestykke (ribbensteg). Stykket er meget fedt med har en fyldig og kraftig smag.
Det er en udskæring, som skal stege lang tid. Vi snakker 3-4 timer, hvorefter den så er mør som smør.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her