Logo

Urtekrydrede kødboller på pind

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Urtekrydrede kødboller på pind

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 8 personer

 

# Ingredienser

4 urtekrydrede rå pølser af svinekød

125 g hakket oksekød
75 g rasp

1 løg, finthakket

2 spsk friske blandede krydderurter, fx persille, timian og salvie, hakkede

1 æg

salt og peber

solsikkeolie, til at pensle med

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op. Fjern pølseskindene.
kom kødet fra pølserne op i en stor skål, og skil det let med en gaffel.

Tilsæt oksekød, rasp, løg, urter og æg.

Krydr med salt og peber, og rør det godt sammen med en træske.

 

2 Tril farsen til boller på størrelse med en golfbold med hænderne.

Sæt hver bolle på en cocktailpind og pensl dem med olie.

 

3 Grill dem ved jævn-stærk varme i 10 min, eller til de er gennemstegte.

Vend dem jævnligt undervejs, og pensl om nødvendigt med ekstra olie.

Læg dem på et stort serveringsfad, og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her