Logo

Tabbouleh

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tabbouleh 

 
Tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med primært persille, grønsager og andre urter og tilsat citronsaft og olivenolie. Tabouleh er syrlig og er en god appetitvækker som er en del af meze.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 20 min (plus 1½ time trækketid)

 
# Ingredienser
200 g bulgur
1 bdt. bredbladet persille
4 friske myntekviste
½ agurk
4 forårsløg
2 bøftomater
saft af 2 citroner
4 spsk olivenolie
salt og sort peber

 
* Tilberedning
1 Kog bulguren i 5 dl vand i ca. 10 min.
Tag den fra varmen og lad den trække i yderligere 20 min.

 
2 Skyl imens persille og mynte, slyng dem tørre og hak dem.

 
3 Skræl agurken og skær den i fine tern.
Gør forårsløgene i stand, skyl dem og snit dem fint.

 
4 Skyl tomaterne og fjern stilkefæstet.
Skær tomatkødet i fine tern.

 
5 Rør i bulguren med en gaffel.
Bland bulgur, grønsager og krydderurter i en skål.

 
6 Bland citronsaft med salt og peber og hæld den over grøntsagssalaten.
Lad den trække i mindst 1 time, rør den godt igennem og server.

 
Pr. portion ca. 129/kJ/308 kcal. 6 g protein, 13 g fedt, 42 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her