
 
Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
1 spsk smør 
2 spsk olie 
1 løg, hakket 
1 fed hvidløg,
finthakket 
1 dåse hakkede flåede tomater eller 450 g friske tomater, flåede 
1 spsk tomatpuré 
1 dl rødvin 
1½ dl grønsagsbouillon
½ tsk sukker 
1 laurbærblad 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1 Smelt smørret
sammen med olien i en stor gryde ved jævn varme, tilsæt løg og hvidløg og svits
det under jævnlig omrøring i 5 min, eller til løget er klart og begyndt at
blive gyldent. 
 
2 Tilsæt resten af
ingredienserne og krydr med salt og peber. 
Bring det i kog,
skru ned for blusset og lad saucen simre ved ganske svag varme i 30 min, eller
til den er tyknet. 
 
3 Tag gryden af
varmen, fjern laurbærbladet og kom saucen op i en foodprocessor eller blender
og blend den glat. 
Alternativt kan
saucen også passeres igennem en nylonsigte - brug en træske til formålet. 
 
4 Varm saucen op,
hvis den skal serveres med det samme, eller stil den til side og varm den op
umiddelbart inden serveringen.