Logo

Grillede østers Palatine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede østers Palatine 

 
Disse østers er en af mine yndlingsretter til selskaber - de er så lette at lave. Du og dine gæster kan stå rundt om grillen, mens de steger. Du skal bare sørge for at I har noget koldt øl i hånden.
Giver 4·6 portioner

 
# Ingredienser
24 østers på halve skaller, drænet for det meste af deres væde

 
TIL FYLDET:
2 spsk usaltet smør
450 g hakket, frossen spinat, optøet
1 tsk havsalt
½ tsk hvid peber
¼ tsk stødt muskatblomme

 
TIL SAUCEN:
150 g usaltet smør
5 store æggeblommer
2 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk tør vermouth
2 stænk Tabascosauce eller efter smag
havsalt efter smag
1 tsk karrypulver eller efter smag

 
* Tilberedning
1 Ved tilberedning af fyldet kommes smør og spinat i en gryde og
koger over middel varme under jævnlig omrøring til spinaten er mør,
ca. 15 min.
Si vandet fra i et dørslag og pres den sidste væde ud med bagsiden
af en ske.
Krydr med peber, muskat og salt, sæt det til side til det er helt afkølet.

 
2 Saucen laves ved at smelte smørret i en lille gryde over middel
varme til det skummer. Det må ikke brune.
Kom æggeblommer, citronsaft, vermouth, Tabascosauce og
salt i en blender.
Blend i 5 sekunder med middel hastighed, sæt hastigheden op til høj
og hæld langsomt halvdelen af det smeltede smør i, mens blenderen
stadig kører, ca. 30 sekunder.
Drys karrypulver i blandingen.
Blend igen på fuld kraft og hæld langsomt resten af smørret i og
fortsæt med at blende i ca. 15 sekunder.
Smag på saucen og tilsæt mere karry, hvis det er nødvendigt.

 
3 Fordel spinatblandingen på de 24 skaller, læg en østers over og
slut af med en klat hollandaise sauce.
Grill østerserne over stærk varme i ca. 5 min eller indtil de bobler og steger.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 78 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her