
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
4 magre
svinekoteletter uden skaft 
4 spsk flydende
honning 
1 spsk tør sherry 
4 spsk appelsinsaft 
2 spsk olie 
2½ cm frisk ingefær,
revet 
salt og peber 
solsikkeolie 
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Krydr koteletterne
med salt og peber efter behag. 
Stil dem til side,
mens glaseringen tilberedes. 
 
2 Glasering: Kom
honning, sherry, appelsinsaft, olie og ingefær i en lille gryde og varm det
forsigtig op under konstant omrøring, til det er godt blandet. 
 
3 Grill koteletterne
på en oliesmurt grillrist i 5 min på hver side. 
 
4 Pensl koteletterne
med glaseringen og grill videre i 2-4 min på hver side. 
Pensl dem jævnligt
med ekstra glasering undervejs. 
 
5 Anret koteletterne
på varme tallerkener og server straks.