Logo

Bratwurst-Hotdogs med rødkålssauerkraut - og grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bratwurst-Hotdogs med rødkålssauerkraut - og grillABC.dk 

 
Lav varme skal opnås ved indirekte varme på grillen, og den lave temperatur er med til at give saftige og sprøde pølser. Her får du den bedste grillpølse ved at lægge dem på en rist over indirekte varme, og uden at lægge låget på. Husk på, at det er varmen der skal grille pølserne...

 
At grille den perfekte pølse kræver tålmodighed. Du skal stå ved grillen og holde nøje øje.
Forberedelse 45 min. Stegetid 16-18 min. 6 personer

 
# Ingredienser
6 bratwurst (tykke grillpølser)
olie til pensling
375 g rødkål 1 løg
2 spsk solsikkeolie
2 fed hvidløg, knust
½ spsk kommenfrø
1 ¼ dl æblecidereddike
2 spsk brun farin
salt og friskkværnet sort peber
6 hotdogbrød
stærk sennep som tilbehør

 
* Tilberedning
1. Skær rødkålen og løget i meget fine strimler med en skarp kniv
eller brug en foodprocessor.
Varm olien op i en stor kasserolle.
Kom kål, løg og hvidløg i og stir-frydet i 5-6 min,
til kålen er mørnet en smule.

 
2. Tilsæt kommenfrø og stir-fry i yderligere 1-2 min.
Tilsæt eddike, farin, salt og peber.
Bring kålen i kog, skru ned for varmen og lad den koge under låg
i 25 min, til den er helt mør.
Tag kålen af varmen og lad den blive helt kold.

 
3. Pensl pølserne let med olie og grill dem indirekte
over middel varme i 16-18 min, til de er gennemstegte.
Vend dem en gang under stegningen.

 
4. Smør lidt sennep på brødene, læg en stor skefuld rødkål
på hvert og derefter en pølse. Server straks.

 
INFO: En hotdog er en fødevare der består af en kogt eller ristet pølse, der er anbragt i et pølsebrød. En klassisk dansk hotdog består af en rød kogt pølse, pølsebrød, sennep, ketchup, remoulade, rå og ristet løg og agurkesalat. Verden over findes der mange nationale forskelle i hvordan en hotdog skal laves.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her