Logo

Kreoler-ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kreoler-ris 

 
Peberfrugter, majs og tomater gør dette til en farverig risret, der kan lyse op sammen med det grillede kød. Giver 4-6 portioner

 
# Ingredienser
4 spsk usaltet smør
2 spsk olie
1 lille rødløg, hakket fint
1 fed hvidløg
200 g langkornede ris
1 lille grøn peberfrugt skåret i terninger
1 dåse flåede, hakkede tomater
3 spsk tomatpuré
200 g majskerner fra dåse
1 lille laurbærblad
et drys cayennepeber
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
4½ dl hønsebouillon
1½ dl tør hvidvin

 
* Tilberedning
1 Varm smørret og olien i en stegepande og sauter løg og hvidløg
til løget et blødt og gennemsigtigt.
Fjern hvidløgsleddet og tilsæt risene, rør rundt så de bliver dækket
og fortsæt med at røre til risene er gennemsigtige.

 
2 Rør peberfrugt. tomat. tomatpuré, majs, laurbærblad,
cayennepeber, salt og peber i.

 
3 Bring hønsebouillon og hvidvin i kog i en mellemstor gryde og
hæld det over risene.
Rør en enkelt gang, læg låg på og lad det simre over lav varme i 10-15 min.
Tag det af varmen, fjern laurbærbladet og server.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 54 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Om mig som grillkok?
Effektiv reklame - klik her