
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
150 g kartofler,
skrællede og i tern 
225 g torskefilet,
uden skind 
225 g røget hellefisk, uden skind 
1 spsk citronskal,
fintrevet 
1 spsk persille, finthakket 
1-2 spsk hvedemel 
1 æg, let
sammenpisket 
75 g frisk rasp 
2 spsk solsikkeolie 
salt og peber 
4 burgerboller 
 
* Tilberedning
1 Kog kartoflerne i
en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre. 
Hæld vandet fra og
mos dem. 
Skær begge slags
fisk i mindre stykker og kom dem op i en foodprocessor sammen med de mosede
kartofler, citronskal, persille samt salt og peber efter behag. 
Blend det til en
fars ved hjælp af pulsknappen. 
Form farsen til 4
burgere og vend dem i mel. 
Dæk med film og stil
dem på køl i 30 min. 
 
2 Kom æg og rasp op
i 2 dybe tallerkener og vend burgerne først i æg - lad dem dryppe godt af hen over
tallerkenen - og derefter i rasp. 
Stil dem på køl i
yderligere 30 min. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Pensl burgerne let
med olie og grill dem i 4-5 min på hver side, eller til de er gyldenbrune og
gennemstegte. 
Server i de lune,
ristede burgerboller.