Logo

Ørredfileter med grillet grønsags-konfetti – brug grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ørredfileter med grillet grønsags-konfetti – brug grillABC.dk 

 
Til os som elsker fisk Her får du en god opskrift til både kulgrill og gasgrill. Grillet ørred er bare super lækkert og passer perfekt til sommerens grillaftener.
Forberedelsestid 10 min. Grilltid 20-25 min. Til 4 personer

 
# Ingredienser
4 havørredfileter med skind, hver på
ca. 230 g og 2½ cm tykke

 
TIL GRØNSAGS-KONFETTIEN
2 majskolber, uden dækblade
1 mellemstort rødløg, skåret i 1 cm brede skiver
rapsolie
450 g cherrytomater, i kvarte
6 spsk finthakkede friske basilikumblade
1 spsk vineddike
2 tsk finthakket hvidløg
groft havsalt og friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1. Forbered en to-zone-grill til middel varme (se anvisning).

 
2. Pensl majs og løgskiver let med olie.
Rens grillristen grundigt.
Grill begge ingredienser over direkte middel varme med lukket låg,
til majskolberne efter 12-15 min er gyldenbrune, og
løgskiverne efter 8-10 min er bløde; vend alt af og til.
Tag grønsagerne af grillen og lad dem køle af.

 
3. Forbered grillen til høj varme:
Fyld en grillstarter ¼ med friske briketter og fordel dem
jævnt på gløderne.
Lad låget stå åbent i 10-15 min, til kullene gløder.
Skræl imens majskornene af kolberne ned i en mellemstor skål.
Hak løgskiverne groft og kom dem i.
Tilsæt de øvrige ingredienser, bland alt, og
krydr med salt og peber.

 
4. Pensl fisken over det hele med olie og krydr med
 ¾ tsk salt og ½ tsk peber.
Rens grillristen grundigt.
Grill fileterne med skindsiden opad over direkte høj varme og
med lukket låg i 5-6 min, vend dem og grill dem 3-4 min,
til de er let rosa i midten.
Server fisken varm ledsaget af grønsags-konfetti.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her