Logo

Burger med three-bean med grøn mayo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med three-bean med grøn mayo

 

Har du ledt efter en god bønne burgeropskrift! Selv om du ikke er vegetar, men blot ønsker at prøve noget nyt, så er dette netop din mulighed. Vent ikke med at prøve ...

Til 4-6 personer

 

# Ingredienser

300 g cannellinibønner fra dåse, afdryppede

300 g blackeyed beans fra dåse, afdryppede

300 g røde kidneybønner fra dåse, skyllede og afdryppede

1 frisk rød chili, uden kerner

4 skalotteløg, i kvarte

2 stilke bladselleri, grofthakkede

50 g frisk fuldkornsrasp

1 spsk frisk koriander, fintsnittet

2 spsk fuldkornshvedemel

2 spsk solsikkeolie

salt og peber

4-6 burgerboller

 

Grøn mayo:

6 spsk god mayonnaise

2 spsk persille eller mynte, fintsnittet

1 spsk hakket agurk

3 forårsløg. fintsnittede

*

 

I Køkkenet

Kom bønner, chili, skalotteløg, bladselleri, rasp, koriander samt salt og peber op i en foodprocessor og blend det godt sammen ved hjælp af pulsknappen.

Form farsen til 4-6 lige store burgere, vend dem i mel, dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

Maya: Kom mayonnaise, persille eller mynte, agurk og forårsløg op i en lille skål og rør det sammen. Dæk med film og stil på køl.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i 5-6 min på hver side, eller til de er rygende varme.

Server i de lune boller og med den grønne maya til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her