
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger
❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4-6 personer 
# Ingredienser
225 g søde
kartofler, skrællede og i tern 
450 g svinekød,
friskhakket 
1 granny smith-æble
eller et andet syrligt æble, skrællet og revet 
2 tsk cajunkrydderi (se
opskrifter)  
2 løg 
1 spsk frisk
koriander, fintsnittet 
2 spsk solsikkeolie 
8-12 skiver mager
bacon 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4-6 burgerboller 
salatblade 
 
* Tilberedning
1 Kog de søde
kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 15-20 min, eller til de er møre. 
Lad dem dryppe godt af, mos dem og stil dem til side. 
 
2 Kom kødet op i en
skål, tilsæt kartoflerne, revet æble og cajunkrydderi. 
Riv 1 af løgene og
tilsæt det sammen med salt og peber efter behag og frisk koriander. 
Ælt det godt sammen
og form farsen til 4-6 lige store burgere. 
Dæk med film og stil på køl i 1 time. 
 
3 Varm grillen godt
op. 
Skær resten af løget
i skiver. 
Varm 1 spsk af olien
op på en pande. 
Tilsæt løget og steg det ved svag varme i 10-12 min under omrøring, til det er
blødt. 
Tag panden af grillen og stil den til side. 
Pak burgerne ind i 2
skiver bacon hver. 
 
4 Steg burgerne i
4-5 min på hver side, eller til de er gennemstegte. 
Flæk og lun bollerne
og læg dem sammen med salatblade, burgere og stegte løg.