Logo

Lun grønsagsragout med artiskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun grønsagsragout med artiskokker 

 
Hjertesalat knaser dejligt mellem tænderne, og fennikel tilfører retten en mild og rund smag af lakrids. Retten er god for fordøjelsen.
Tilbehør til 4 personer

 
# Ingredienser
2 knolde fennikel
1 spidskålshoved
½ agurk
250 g friske ærter, der skal bælges
1 hjertesalat

 
Dressing:
2 dl tykmælk eller yoghurt
½ bundt purløg
salt og friskkværnet peber
lidt marinerede artiskokker

 
* Tilberedning:
Fjern det yderste lag af fenniklerne, og skær dem i både.
Skær spidskålen i fine strimler.
Blancher begge dele, dog således at fenniklen får 2-3 min mere end kålen.
Hæld vandet fra. Skræl agurken, og skær den i skiver.
Bælg ærterne. Skyl hjertesalaten, og del bladene i mundrette stykker.

 
Dressing: Rør tykmælk eller yoghurt med purløg. salt og peber, og vend
samtlige grønsager rundt i denne dressing, dog med undtagelse af
artiskokker og en skefuld ærter, som bruges til pynt. Serveres lun.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her