Logo

Salsa med sorte bønner og avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salsa med sorte bønner og avocado

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her

 

Personer: 4. Forberedelse: 50 min + 12 timer til iblødsætning af bønnerne. Sværhedsgrad: Middel.

 

# Ingredienser

150 g sorte bønner
½ rødløg
3 avocadoer
1 lille håndfuld frisk koriander – ca. 50 g
1 lille håndfuld bredbladet persille – ca. 50 g
1 forårsløg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
saft af ½ lime
salt og peber

*

I køkkenet

1. Lad de sorte bønner stå i blød i mindst 12 timer.
2. Hæld vandet fra bønnerne ud.
3. Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 35 minutter, og lad dem køle af i koldt vand.

Hæld vandet fra bønnerne.
4. Pil løget, og hak det fint.

Fjern skindet fra avocadoerne, halvér dem, og tag stenen ud.

Skær derefter avocadokødet i fine tern.
5. Skyl koriander, persille og forårsløg. Hak det hele fint.

Pil hvidløgsfeddet, og pres det.
6. Bland alle ingredienserne i en skål med olivenolie og limesaft.

Smag til med salt og peber.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her