Logo

Kyllingesatay med tortilla

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingesatay med tortilla

 

Tilbered din tortillas ved enten din kuglegrill, gasgrill eller kulgrill. Kyllingen sættes på spid og steges, og er uden tvivl en af mine yndlings måder at få kylling på ...

 

Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Bambusspid.

 

# Ingredienser

Ingredienser:
4 kyllingebryst,

3 dl kokosmælk

saft af 1 lime

2 spsk rød karry

1 fed hvidløg

olie til stegning

4 tortillas

Jordnøddesauce:

1½ dl grov jordnøddesmør

1 dl kokosmælk

2 spsk rød karry

½ tsk spidskommen

1½ tsk sukker

saft af 1 lime

1½ spsk fiskesauce

Tilbehør:

Salat af kinaradise, gulerødder, agurk, frisk koriander, mynte, lime, ristede sesamfrø, chili

I køkkenet

Læg bambusspiddene i blød i vand i min. 30 minutter.

Rør kokosmælk, limesaft og rød karry sammen.

Pil og hak hvidløget, og rør det i.

Læg kyllingestykkerne i marinaden, og lad dem stå i en halv time.


Tilbered jordnøddesauce:

Rør alle ingredienser sammen – og smag til med fiskesauce.


Sæt kyllingestykkerne på spiddene, og forbered tilbehøret.

 

Ved grillen

Klargør grillen til middelhøj, direkte varme.

Smør risten med olie, og læg spiddene på.

Grill kyllingekødet i 6-8 minutter på hver side.

Lun samtidig tortillaerne.

Saml tortillaerne med salat og andet tilbehør, og top med kyllingekød og jordnøddesauce.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her