
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
#
4 steaks af
roastbeef a ca. 200 g 
4 spsk sojasauce 
2 spsk sorte sesamfrø 
1 stk. ingefær, ca. 2 cm 
2 fed hvidløg 
2 thai-chilier 
1 spsk fleur de sel 
1 tsk sort peber, stødt rapsolie 
smør 
*
Pil hvidløgene, skræl ingefæren og hak det hele fint. 
Fjern kernerne fra chilierne og hak dem fint. 
Kom sojasaucen i en skål og tilsæt alle ingredienser
undtagen kødet og rør godt. 
Steakene smøres med saucen på begge sider og marinerer
natten over. 
Opvarm smør og rapsolie i en pande. 
Steg kødet på begge sider i 4 minutter ved middel varme. 
Tag panden af varmen og lad kødet hvile i 5 minutter. 
 
Tip til tilbehør: djævlemajs 
#
4 majskolber 
120 g blødt smør 
¼ tsk cayennepeber 
¼ tsk chilipulver 
1 spsk limesaft 
1 spsk persille, hakket 
salt 
*
Rør 100 g smør med krydderier, limesaft og persille og smør
det på majskolberne. 
Pak majskolberne ind i alufolie, grill dem over indirekte
varme ved 200 °C eller i ovnen og vend dem regelmæssigt. 
Pak majskolberne ud, smør dem med det sidste smør og server
dem rygende varme.