Logo

T-bone steak fyldt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

T-bone steak fyldt

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

2 T-bone steaks, ca. 3 cm tykke

100 g gouda, revet

2 estragon kviste, finthakkede

2 oreganokviste, plukkede

2 spsk dijonsennep

salt og peber

*

Skær en lomme i hver T-bone steak med en skarp kniv.

Bland gouda, estragon, oregano og dijonsennep og fyld det i lommen.

Lommen kan lukkes med en tandstikker, men mere originalt kan det gøres med en champagneprop, som man ganske enkelt skubber ind i åbningen.

Kødet krydres med salt og peber og steges 8 minutter på hver side på en varm pande.

Lad kødet hvile et øjeblik før servering.

 

Tip til tilbehør: djævlemajs

#

4 majskolber

120 g blødt smør

¼ tsk cayennepeber

¼ tsk chilipulver

1 spsk limesaft

1 spsk persille, hakket

salt

*

Rør 100 g smør med krydderier, limesaft og persille og smør det på majskolberne.

Pak majskolberne ind i alufolie, grill dem over indirekte varme ved 200 °C eller i ovnen og vend dem regelmæssigt.

Pak majskolberne ud, smør dem med det sidste smør og server dem rygende varme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her