Logo

Tunfiskesteaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunfiskesteaks 

 
En grillfest bliver endnu bedre, hvis der også er et tema fx Piratbarbecue. Her er gode forslag så festen bliver endnu bedre
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min (plus marinering)

 
# Ingredienser
4 tunfiskesteaks à 200 g
2 løg
4 fed hvidløg
1 laurbærblød
1 tsk rosmarin
1¼ dl hvidvin
4 spsk olie
8 skiver bacon

 
* Tilberedning
1 Skyl tunfiskesteakene og dup dem godt tørre.
Pil løg og hvidløgsfed og skær dem i fine tern.

 
2 Rør løg og hvidløg til en marinade sammen med
laurbærblad, rosmarin, vin og olie.
Lad tunfiskesteakene trække ca. 1 time i marinaden.

 
3 Tag steakene op af marinaden og pak dem ind i bacon.
Steg det på grillen i ca. 15 min.
Anret tunfiskesteakene med resten af marinaden.

 
Pr. portion ca. 2935 kJ/6 99 kcal. 52 g protein, 44 g fedt, 4 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her