
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
450 g ekstra tynde oksesteaks 
1 gul peberfrugt.
uden kerner og i mindre stykker 
8 forårsløg, i
smalle skrå stykker 
salatblade, som
tilbehør 
 
Teriyakisauce: 
1 tsk Maizena 
2 spsk tør sherry 
2 spsk
hvidvinseddike 
3 spsk soja 
1 spsk mørk muscovadosukker (læs om)
1 fed hvid løg, knust 
½ tsk stødt kanel 
½ tsk stødt tørret
ingefær 
 
* Tilberedning
1 Læg steakene i et
fladbundet fad (ikke metal). 
Sauce: Rør Maizena
og sherry sammen i en lille skål og rør derefter resten af ingredienserne i.
Hæld saucen over
kødet, dæk med film, stil kødet på køl og lad det marinere i mindst 2 timer. 
 
2 Varm grillen godt
op. 
Tag kødet op og hæld
saucen i en lille gryde. 
Kog den igennem i
mindst 5 min under jævnlig omrøring. 
 
3 Skær kødet i meget
tynde, lange strimler og sæt dem på spid udblødt i vand, hvor hvert stykke er
foldet som en harmonika, skiftevis med peberfrugt og forårsløg. 
Grill spiddene i 5-8
min. 
Vend dem undervejs
og pensl jævnligt med saucen. 
 
4 Anret spiddene på
tallerkener og stænk dem med resten af saucen. 
Server straks med
salatblade til.