Logo

Estragonmayo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Estragonmayo

 

Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste mayo, dip, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her

 

Portion: 1. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Middel.

Grilltemperatur: 200 °C

 

# Ingredienser

½ bundt estragon

½ citron

2 dl god mayonnaise

salt og peber

*


I køkkenet

Skyl og slyng estragonen, og hak den fint. Del citronen.

Pres saften af den grillede, halve citron, og rør saften sammen med mayo og estragon.

Smag til med salt og peber.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Læg citronen på risten og grill den på skærefladen, så den får grillstreger.

 

Estragonmayo helt fra bunden

# Ingredienser

1 dl pasteuriseret æggeblomme

1 citron

rapsolie

salt og peber

frisk estragon

*

Æggeblomme og citronsaft blandes, og de piskes sammen.

Tip skålen lidt, og pisk, imens der hældes lækker rapsolie ved.

Bliv ved til en tyk konsistens er nået.

Smag til med salt, peber og masser af frisk estragon.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her