Logo

Svinemørbrad med blommepickles og hotte nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinemørbrad med blommepickles og hotte nudler 

 
Let opskrift på stegte nudler med lækker svinemørbrad og blommer. Klik her og søg blandt mere end 1000 fantastiske opskrifter på lækre grillretter.
Gas Direkte høj og indirekte medium varme / Kul Indirekte
Forberedelsestid 30 min + 15 min marinering / Stegetid 20-25 min / 4 portioner

 
# Ingredienser
400 g røde blommer, halverede, uden sten og grofthakkede
1 kanelstang, halveret
1 rød chili, uden frø og hakket
150 g syltesukker (sukker med geleringsmiddel)
1 dl rødvinseddike
olie, til pensling
2 svinemørbrader, hver på 400 g
250 g tykke, kinesiske ægnudler
2 spsk olie med chilismag
salt og friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1. Varm blommerne op over lav varme i en stor gryde sammen
med kanel, chili og sukker, til sukkeret er opløst.
Tilsæt eddike, rør godt rundt, og lad det simre i 20 min, eller
til blommerne er møre, og væsken kogt ind.
Fjern kanelstangen.
Hæld ¾ af blommeblandingen over i et serveringsfad, dæk det til,
og stil det til side.

 
2. Fjern eventuelt fedt og de sølvfarvede hinder fra kødet.
Skær små ridser i kødet.

 
3. Pensl kødet med olie, og brun det over direkte, høj varme i 10 min;
vend tre gange undervejs.
Dryp blommepickles (den resterende 1/4) over kødet, og grill i
yderligere 25-30 min over indirekte, medium varme.
Fortsæt med at dryppe kødet regelmæssigt med blommeblandingen.
Tag kødet af grillen, dæk det med alufolie, og lad det hvile 5-10 min.

 
4. Kog nudlerne ifølge pakkens anvisninger.
Hæld vandet fra, vend dem med chiliolien, og krydr med salt og peber.
Skær kødet i skiver, og server med nudler og blommepickles.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her