Logo

Torskepakker med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskepakker med tomat

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

4 torskesteaks a ca. 175 g
2 tsk olie
4 friske tomater, flåede og hakkede

25 g friske basilikumblade, plukket i mindre stykker
4 spsk hvidvin

salt og peber

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op.

Skyl torskesteakene i rindende koldt vand og dup dem tørre i et stykke køkkenrulle.

Skær rygbenet ud med en skarp kniv.

Riv eller klip 4 stykker ekstra kraftig stanniol på 33x20 cm af og pensl dem med olien.

Læg et stykke fisk på midten af hvert stykke.

 

2 Bland tomater, basilikum og hvidvin sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Fordel tomatblandingen over fisken, fold stanniolen sammen og luk enderne er godt til.

 

3 Bag pakkerne i 3-5 min på hver side.

Læg pakkerne over på 4 store tallerkener og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her