
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
# Ingredienser
1 kg højrebssteg 
1 spsk løgpulver 
1 spsk hvidløgspulver 
1 tsk salt 
2 tsk sort peber, stødt 
1 tsk paprika 
* Tilberedning
Gnid højrebet med krydderierne og sæt det i ovnen ved 140 °C
i 45 min. 
Herefter tages det ud og skæres i 4 lige store skiver. 
De fire skiver steges ca. 1½ min på hver side ved høj
varme 
på en grill eller grillpande. 
 
Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark 
# Ingredienser
4 mellemstore kartofler 
4 spsk rapsolie 
100g kvark 
2 spsk cremefraiche 
1 lille løg 
2 spsk hakket purløg 
salt og peber 
* Tilberedning
Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og
strø salt på. 
Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind. 
Grill dem ca. 40 min over indirekte varme ved ca. 200
°C eller i ovnen. 
Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken,
tilsæt salt og peber og bland godt. 
Luk kartoffelpakkerne op foroven. 
Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom
kvarkfyldet i og server.